Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Ramiausias pasaulio užkampis

Share

, , ,

Comments are currently closed.

One Response to “Ramiausias pasaulio užkampis”

  • Nesvarbu parašė:

    “…Lietuvos pilietis sudaro santuoką su ne Europos Sąjungos piliečiu” ,Jus gal su tokiais parasymais atsargiau, dar kas is sprendimus priimanciu, perskaitys ir ne taip supras. Jusu vietoje pataisyciau i – “Lietuvos pilietis sudaro santuoką su ne Europos Sąjungos piliete” O tai uzsivers ne tik visos biurokratines durys, bet ir langai bus uzkalti is vidaus..

    O del pilietybes, integracijos ir t.t. tai cia gal naujas priejimo budas prie darbdaviu siekiu isivesti pigesnes darbo jegos is rytu, per ivairius pvz. kaip uzsienieciams cia nelengva?

    Na o del vardo garsinimo, nezinau, nezinau, kai Europos krepsinio cempionate zaidzia Prancuzijos komanda, liezuvis neapsivercia ju vadinti prancuzais. Ir ar pilnavertiskai diziuotumemes musu triju milijonu salies rinktine, zinodami, jog prie rinktines pergaliu daugumoje prisidejo ne vyrai azuolai nuo Marijos zemes, o legalizuoti uzjurio atletai… Apkarstu ir skinamos pergales. Neabejoju, kad ir dailiajame ciuozime atrastume sanu Rutu Meilutyciu, jei gerai paieskotume… Kad nereiktu importuoti is pasalies..

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos