Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Atsiskaitau

Share

, , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.

31 Responses to “Atsiskaitau”

  • kriu parašė:

    Mano balsa tikrai gausit!

  • Nesvarbu parašė:

    Radai uz ka ta balsa atiduoti! Kagi 4 m. laukem sitos ataskaitos, daug vilciu i ja buvo sudeta. Siunciausi ilgai, gal del to, kad nemazai uzeme, maniau teks ilgiau pasedet vakare, skaitant. Bet trukau viso labo 5min. Tokia ir pirmokas galetu sukurpti, graziu paveiksliuku ir nereiksmingu smulkmenu, kuriuos vadina darbais kratinukas. Tik sypsena kelia.

  • Jurate parašė:

    Man patiko. Tokias trumpas ir aiškias ataskaitas visuomenei turėtų pateikti visos ministerijos. Menas yra padarytus, kad ir sudėtingus, darbus apibūdinti trumpai ir paprastai. Su tu ir sveikinu.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Ačiū 🙂 Dirbti sunkiau nei ataskaitą rašyti, bet ir prie jos nemažai vakarų pasėdėjau su kolegomis, kad pagrindinę mintį išryškintume.

  • Nesvarbu parašė:

    Tai, kad ministras moka naudotis powerpoint ir mobilaus fotografavimo funkcija, mazas nuopelnas. O kad svetimus darbus sau priskirti sugeba matosi. Pvz. registru centro internetizavimas dar socdemu buvo pradetas, o ministrui tik laurus nusiskinti teko! Ir gyvybes langeli, kazkodel is A. Baukutes pradejo savintis, ji sau priskiria sios idejos autoryste. O ten taksai, ar pasto dezutes – smulkmena, is ministro per 4 m. tikejausi tikrai daugiau.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Nesvarbu, kliedėk apie ką nori, bet žinok, kad tai ir yra kliedesiai.

  • Nesvarbu parašė:

    Nieko rimta, taip galima pavadinti ministro ataskaita. Pastaraji menesi drauge su biciuliais, atsiliepdami i ministro kvietima, teikti pasiulymus, rengeme sprendimus, kaip pagerinti ankciau mineto Registru centro darba ir uzkamsyti dabar esancias spragas. Bet sprendziant is ministro atsainaus poziurio i savo pareigas o ataskaita mano nuojauta tik sustiprino, savo ir kitu pasiulymus paliksime naujam ministrui ir naujam poziuriui, kaip reikia dirbt

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Nesvarbu, ačiū, dabar supratau jūsų kliedesių priežastį. Klasikinė – neįvertinimas. Tikrai atsiprašau, jei ko vertingo nepastebėjau.

  • Aleksas parašė:

    WOW. Nuostabi prezentacija. Manau, kad daugeliui ministerijų verta pasimokyti. Daugeliui žmonių nereikia ilgų, su daug protingų žodžių ataskaitų, o būtent aiškiai ir suprantamai pateiktos informacijos.

    Estija efektyviau dirba, būtent dėl to, kad turi tokių ministrų kaip Šimašius.

  • neblogai parašė:

    Sveikintina, kai politikai padaro daugiau negu pažada, tik įdomu ar padaryta viskas kas buvo prizadėta 2008 m. t.y. už ką rinkėjai ir balsavo.
    Perskaičius, susidaro įspūdis, kad jau viskas kas reikia padaryta, ir atėjo laikas užleisti kamnors vieta 🙂

    • Remigijus Šimašius parašė:

      tikrai ne viskas padaryta, daug liko. Kai bus viskas gerai, reiškia į pensiją laikas. Ir su verslo priežiūra yra ką ubaigti, ir su teismų efektyvumu, ir su bausmių sistema, ir t.t.

  • A.U. parašė:

    Ministre, nuosirdzios simpatijos ir padeka Jums 🙂 Linkiu daugiau tokiu protingu, veikliu, charizmatisku zmoniu Lietuvos politikos sistemai. Aciu.

  • Dalyve parašė:

    Laba diena. Dziaugiuosi, kad yra tokiu talentigu asmenybiu. Noreciau prideti, siandien girdejau jusu kalba konferencijos “Apsaugokime ankstyvaja vaikyste” metu. Tai buvo reiksmingiausia kalba,kuri nukreipia rezultatyviasniam darbui. Aciu.:-)

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Labai džiaugiuosi, kad patiko ši kalba. Joje kiek jaudinausi, nes kai kalbame apie vaikus, tai negaliu ramiai žiūrėti kaip kai kurie dalykai yra tikrai labai blogi. Dar ne viską ten ir susakiau… Tikiuosi, reikalai pasisuks į gera ir biurokratinė mašina, kuri turi rūpintis vaikais, pradės dirbti ne pačiai sau, o tikrai vaikams.

  • Nesvarbu parašė:

    O as galvojau, ka jus ten visi toje ministerijoje per dienas veikiat?! Pasirodo paisot ir spalvinat 🙂 Ne ministerija o kazkoks dailiuju menu burelis uz mokesciu moketoju pinigelius…

  • Zaibys parašė:

    Prezentacija sveikintinas dalykas. Formatas irgi geras, tinkamas zmonems kurie neskaito valstybes ziniu, neiesko ivairiausiu ataskaitu is ministeriju, ir apskritai yra uzsieme savo gyvenimu, bet vistiek nori zinoti, kas ir kaip yra daroma.
    Klausimas tik vienas. Kodel dabar? Kodel ne kas pusmeti, ar ne po kiekvieno svarbesnio igyvendinto tikslo?
    Kodel liaudziai suprantama kalba prisiminta tik tada, kai prireike liaudies balsu?

    As nekritikuoju ministro darbo ir manau kad jis tvarkosi gerai, tiesiog truksta tos sukramtytos ir suvirskintos informacijos kartais, nes tikrai ne visi turi laiko gilintis i procesus ir aiskintis ar cia tikrai brieda rodo per zinias, o gal cia zurnalistai nusisneka, o gal cia mes auksto lygio beletristikos nesuprantam.

    Zodziu, tas paprastumas turetu buti reguliarus, to ir palinkesiu ateiciai, tikiuosi ministras ministru ir liks.

    • Nesvarbu parašė:

      Del paskutines dalies, vargu ar tai tiketina! Nenoriu buti blogu pranasu, nors mano pranasystes ir daznai pasitvirtina. Ar tik nebuti teisingumo ministru – teisejai Venckienei po rinkimu..

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Zaiby,

      atsakau paprastai – bandom informuoti kaip sugebam. Deja, geri darbai žiniasklaidai mažiau įdomūs (štampas, bet tiesa). Apie klaidas užtat galima daug išgirsti kasdien. Džiaugiuosi, kad ataskaita užpildė spragą.

  • Nesvarbu parašė:

    Na turiu prisipazinti gavau i pasto dezute el. laiska su reklaminiu turiniu ir garsiaja ataskaita asmeniskai nuo ministro. Vargse TM sekretore, kol visiems ministro kontaktams po toki spam’a issiuntinejo, tikriausiai ir ranka paskaudo pele bemangant. Bet pries rinkimus dabar kiekvienas is kailio neriasi, kad tik save pareklamuotu ir i aukstumas iskeltu. Sunkus tas politiko kelias nuo rinkimu iki kitu rinkimu 😉 Bet mano balso negausit!

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Nesvarbu,

      būkit atsargesnis, nes dar nustatysiu kas esate 😉

  • PhD parašė:

    Dėkui už ataskaitą. Visgi perskaitęs “visuomet buvome sveiko proto pusėje” pasigedau ministro požiūrio į, mano nuomone, skandalingas autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymo pataisas, kuomet buvo stipriai išplėstas laikmenų apmokestinimas. Nepaisant to, kad įstatymas pats savaime (iškreiptai) robinhudiškas ir visiškai prasilenkia su tarptautine praktika (priešingai nei teigia įstatymo pataisų iniciatoriai), labiausiai jo naudą pajus / junta autorinį mokestį administruojančios institucijos. Ministro aiškios pozicijos šiuo klausimu nebuvimas (pamenu kartą jau ieškojau išsamiai ar ministras nekomentavo šių pataisų) ir to nebuvimas ataskaitoj yra bene vienintelė tamsi dėmė teisingumo ministerijos darbe. Būtų įdomu nors komentaruose išgirst poziciją, pažadu atsižvelgti į tai balsuodamas. O dėl likusių darbų spaudžiu dešinę, kadencija šauni ;]

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Pozicija buvo aiški ir kategoriška (netgi labai), tačiau šį kartą ji liko mažumoje. Daugeliu kitų atveju LRV sprendimus pavyko atstatyti į normalumą, kad nebūtų priimta gosplano tipo sprendimų.

  • Eglė parašė:

    Puiki ataskaita, priminė Danijos valstybinių institucijų bendravimą su gyventojais. Lengva suprasti, o keletas dalykų net sukėlė šypseną (in a good way! Pavyzdžiui, Kinijos imperatoriaus kareivių skulptūrų paveiksliukas kalbant apie sumažintą valdininkų skaičių). Tikiuosi, kitos ministerijos irgi greit nusikopijuos šitą puikią madą.

  • blake parašė:

    Šaunuolis, ministre. Ačiū

  • Benas parašė:

    Graziai ir idomiai pristatyta, man patiko:)

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos