Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Prieš eidami pas gydytoją pasitarkite su ministru

Share

, , , , , , , ,

Comments are currently closed.

17 Responses to “Prieš eidami pas gydytoją pasitarkite su ministru”

  • Nesvarbu parašė:

    aha, as tik stebiuosiu, kaip budamas ministru, nesiulete steigti privaciu teismu. Juk pasirinkimas svarbu, o zinant kiek mazai patenkintu valdiskais teismais, kokios eiles byloms, tai butu iseitis. O ir teisejai galetu papildomai prisidurti per du darbus ir neimti vokeliu..
    Palyginimas su auto keliais irgi nelabai sekmingas, kadangi aciu valdziai, jie visi valstybiniai ir nereikia privaciu apvazineti, jog isvengti mokesciu. Kaip ir gelezinkeliai.

    • traumuotologas parašė:

      Ponas Nesvarbu, nesvarbu ar esate paslaugu gavejas ar tiekejas, bet, jei dar nesupratote, is dabartines situacijos laimite vis tiek Jus. I bet koki kontrargumenta tikrai rastumete atsakyma pats, tereik tik galva pasukt. Straipsnio autorius Jums biski pagelbejo: pasirinkimo laisve>konkurencija>kylanti kokybe+mazesnes kainos. O moketi vistiek teks, dabartines technologijos leidzia neisivaizduojamai daug, bet jos atitinkamai ir kainuoja, ir valstybei tai tampa nebepakeliama. Ar Jus pageidaujate, kad Lietuvoje nuo siol butu pagydoma tik nuo slogos? Ir net nebandykite pradeti aiskinti, kad pas mus Sudarankiai ir kad dabar tik tiek ir padaro, nes tuomet neber su Jumis apie ka ir kalbeti.

      • Nesvarbu parašė:

        jus teisus valstybei, tai tampa nepakeliama nasta islaikyti dar ir komercines strukturas. Konkurencija ir mazesnes kainos, bei pasirinkimas viso to niekas nekvescionuoja, tik darykit tai ne valstybes saskaita. Tik nedarykit is sveikatos komercinio projekto..

        • Remigijus Šimašius parašė:

          Teisingai, sveikata turi būti ne komercinis projektas. Tai turi likti biurolratinis administracinis projektas. Ura.

          • Nesvarbu parašė:

            biurokratija dar ne dingstis, kabinti ant valdisku istaigu lenteliu su uzrasu: neatlaike konkurencijos. (nes nedalino nuolaidu kuponu maisto papildams)

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Keistai stebitės, nes siūliau alternatyvą teismams (arbitražą). Įstatymas ir priimtas, tikiuosi, arbitražas plėsis. Bet nesijaudinkit, SAM viceministras irgi nežinojo.

  • Nesvarbu parašė:

    to ir tikejausi, kad is rankoves bus traukiama, komercinio arbitrazo korta. Anokia cia alternatyva paprastam zmogui.
    As nesijaudinu, kad SAM viceministras to nezinojo. Kas mane jaudina labiau, tai TM eksministro zinojimas geriau ir uz pacia SAM (kartu sudejus)
    Gal antraste reiktu pervadinti: pries eidami pas gydytoja pasitarkite su eksministru?

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Nesvarbu, dar rašysit tokius kliedesius, trinsiu viską, ką rašote. Nemėgstu šiukšlintojų.

  • Rūta parašė:

    Tai apie ką rašote yra tik viena iš pilietiškumo nebuvimo pasėkmių. Mūsuose, kaip visada, žmonės sau, valdžia sau. Niekas nediskutuoja, neklausia žmonių ko jie norėtų ir kaip visiem būtų geriau. Ne. Tiesiog Šv.Ministras pasako “o dabar bus taip” ir visi mirtingieji klusniai paburnodami vykdo.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Labai norisi tikėtis, kad taip nebus. Ir pagarba tiems gydytojams, medicinos personalui, verslininkams, pacientams, kurie pasako garsiai savo nuomonę.

  • Nesvarbu parašė:

    visi jie, auksciau isvardinti, jau turejo proga issakyti savo nuomone, anksciau, per rinkimus.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Ir jų nuomonė buvo padėta į stalčių… Kaip netgi ir Vyriausybės programa, kuroje, nors ir nekokioje, tokių nesąmonių nėra.

  • Audrius Šulcas (buvęs Mažytė Marytė) parašė:

    Sveikatos ministras nori išlaikyti didelę sveikatos monopolizaciją, nes monopolija taupo pinigus ir atneša socialinę naudą (iš LLRI archyvų): http://www.csun.edu/~hceco008/ch11e-1.doc

  • Rhea Vinson parašė:

    Norėdami Jums pasiūlyti pilnavertes paslaugas mūsų interneto svetainėje, prašome leisti įrašyti Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) tam tikrą informaciją – slapukus (angl. „cookies“). Slapukus naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės lankytoją ir rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus, Jūs taip pat turite teisę nesutikti, kad slapukai būtų įrašomi Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos.

    • Katinas parašė:

      Jei jau nukopijavote tekstą iš advokatų kontoros puslapio – nurodykite iš kurios 😉

  • Skuduras parašė:

    Ir kas iš to, kad konstatuotas visuotinai žinomas faktas. To nepakanka.

  • Katinas parašė:

    Visai švieži istorija. Apsiligojus nusprendžiau, kad eisiu į viešąjį sektorių pas medikus. Juk mokesčius moku, o gydytojus visur laikau gerais specialistais. Nuėjus atlikta krūva tyrimų ir visi, be abejonės, mokami (sveikatos draudimą aš turiu). Na ką, atliko, gydė, mokėjau… Tiesa ne nuo to, nuo ko reikėjo. Čia jau kitas – kompetencijos klausimas. Nuėjau po to ir privačion klinikon, atliko vėl krūvą tyrimų, kainavo tiek pat, bet išgydė. Na, ir klausimas, jei moku ten ir ten, kodėl negaliu turėti laisvės pasirinkti? O man gal aptarnavimas privačiam sektoriui labiau patinka… Tai ką, valstybe, neužtenka kvapo sveikai konkurencijai?

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos