Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Audra blogerių stiklinaitėje

Share

, , , , ,

Comments are currently closed.

19 Responses to “Audra blogerių stiklinaitėje”

  • M. parašė:

    Trumpas ir aiskus patarimas po sios istorijos – niekada, niekada, NIEKADA neturekite reikalu su Mindaugu Voldemaru ir Neriumi Jasinaviciumi is Commonsense.lt – nors apie tai daugelis jau kalbejo ir anksciau, bet po to kai jie taip pasinaudojo blogeriais del siltos vietos Voldemaro zmonai, siulau – venkit ju verslo reikalais kaip tik imanoma.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Gal ir nereikėtų kišti liežuvio, bet aš už teisybę 🙂 Nemanau, kad ta vieta labai šilta…

      • tomukas parašė:

        Nėra nieko šilčiau, kaip konsultantams turėti savo vietininką ministerijoje 🙂

  • pow parašė:

    Nežinojau, kad ten buvot ir fotografavot.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Nebuvau. Nuotrauka iš Rokiškio Rabinovičiaus pasisklinta. Atsiprašau, jei kieno nors autorines teises pažeidžiau. Jei žinosiu kieno, iš karto atsiprašysiu ir parašysiu (arba išimsiu, jei prieštaraus).

      • pow parašė:

        Taip, mano teisės supyko. Rokiškis pradžioj paminėjo, kad aš fotografavau. Išimti neliepiu, bet būtų gerai, kad bent parašyta kieno foto arba parašyti, kad autorius nežinomas. 😀

  • Artūras Račas parašė:

    Na, taip, buvusio ministro Šimašiaus stiklinė yra labai didelė… Žiūrėkit nepaskęskit joje netyčia.

  • jurgis parašė:

    Man tai šis Vėsaitės susitikimas primena mokyklą. Pakvietė ją prie lentos, ji pamykė, nieko gero neatsakė, po to visi švilpė ir tyčiojosi pertraukų metu. Bet atsirado narsuolių kurie pradėjo su ja šnekėtis – ne tyčiotis, o normaliai šnekėt. Ir iškarto susilaukė nemalonės patys 🙂

  • Nesvarbu parašė:

    situacija kazkuo tapati, kada vieno eksministro viesuju rysiu pradzia buvo atlygio pakelimas, atstovei rysiams su visuomene jau pirma darbo diena.. Bet visi padaro klaidu. O visas tas verslo prieziuros gerinimas man daugiau kvepia viesais rysiais ir saves pateisinimo buvimo poste. B.Vesaite siais uzkalbejimais gales sekmingai svaistytis viesoje erdveje ir nerizikuoti buti priciuptai.. Kadangi apie ‘pagerinimus’ girdim tik is jusu,bet ne verslo..

  • Audrius Šulcas (buvęs Mažytė Marytė) parašė:

    “Ankstesnė vyriausybė naujajai paliko ne tik neužbaigtų darbų, bet ir sukurtų įrankių šiems darbams padaryti.” – paskutinių 12 mėnesių geriausia ir juokingiausia frazė. Lyg cecho darbininkai pasakytų: “Darbo nepadarėm, bet cecho salė pilna staklių”.
    Šis komentaras – sancta simplicitas ir realybės neigimo apoteozė.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Gerbiamas Audriau, nepaisant daugybės gudrių žodžių Jūsų komentare – užskaitau, pagavot už liežuvio 🙂 ir su papildomu postūmiu gavosi kreiva šleiva mano mintis.

      Be abejo, norėjau pasakyti, kad nors daug kas padaryta, tačiau ne viskas, kad kas skiriasi nuo situacijos prieš ketverius metus – kad yra įrankiai (nors ir tie netobuli) situacijai gerinti.

      Žinau, kad sąžiningas kalbėjimas politikui ne visada gerai, nes tada pasiekimai tampa trūkumais, jei tik nori taip parodyti, tačiau ir toliau taip kalbėsiu.

      • Audrius Šulcas (buvęs Mažytė Marytė) parašė:

        Po trečio užskaitymo – man šokolado plytelė.

  • Nesvarbu parašė:

    Keista girdeti tokias kalbas. Kada pasiklausai verslo pasaulio, sis atvirksciai deklaruoja, jog pries 4 metus valdzia nors ir nepadedavo, bet kas svarbiausia ir netrukde daryti versla. (kitaip ir tokio augimo nebutu buve) Na o konservatoriu ir liberalu tandemas savo isskirtinuma pademonstravo pirma viska naikindami o po to kazka ten gerindami. (pasekme viso to – isauges seselis)
    Jei jau karta kalbame saziningai, tai bukime tokie iki galo..

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Nieko, jau du mėnesiai kaip vėl geryn viskas eina, ar ne?

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos