Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Priešrinkiminiai debatai su socdemų vadu

Share

, , , ,

Comments are currently closed.

618 Responses to “Priešrinkiminiai debatai su socdemų vadu”

  • Rytis parašė:

    Kaip, Remigijau, vertintumėt šią LLRI analizę, dėl pensijų kaupimo panaikinimo?

    http://llri.blogas.lt/kaetana-leontjeva-kokios-partijos-naikino-pensiju-kaupima-1094.html

    Jūsų partija ten vaizduojama kaip labiausiai prie to prisidėjusi,

  • Remigijus Šimašius parašė:

    Dviprasmiškai vertinu. Juk žinoma kokios buvo aplinkybės prieš ketverius metus. O paskui būtent libsąjūdis apgynė reformą nuo palaidojimo (kol kas bent). Socdemai kai ten gražiai atrodo, tai irgi tik jų belekokiškumą iliustruoja.

  • kestutis d parašė:

    Žinoma, kad Butkevičius demagogas – tą mačiau ir anksčiau, ypač kai kalba apie krizės priežastis ir vyriausybės negebėjimą su ja tvarkytis. Jis taip ir neatsakė į pirmąjį klausimą, nors reikėjo būti sąžiningam ir pasakyti, kad tai daroma tik mažiau uždirbančių satisfakcijai. Bet pats, Remigijau, irgi atrodai vaikiškai dėl savo “padkolkės” apie Friedman’ą – žinoma, smagu pagauti oponentą neskaičius, bet tai pernelyg smulkmeniška ir nesolidu (tuo labiau, kad kartais žmogus iš tikrųjų gali neatsiminti knygos pavadinimo – pvz., skaičiau dvi Popper’io knygas, bet vienos pavadinimo nors užmušk dabar neatsimenu, nors tikrai žinau, kad tai buvo ne “Atvira visuomenė…”). Be to be reikalo laužeisi atsakyti į antrą klausimą apie iš dangaus nukritusius pinigus – toks klausimas tikrai geras ir diagnostinis, nes nusako veiksmų kryptį ir čia Butkevičius atsakė rimtai – ir nors galiu su juo kai kuo nesutikti, bet jo veiksmų programą, bei kur jis kreiptų kad ir ES paramą ar papildomus biudžeto pinigus (bent jau teoriškai) – aš lengvai įsivaizduoju. Tavo paties vizijos pamačiau – tik dalinai, nes atsakinėti kažkodėl nenorėjai.
    Dėl atomo gerai pastebėta – “nesąžininga mums neapsispręsti, kol neapsisprendė Latvija ir Estija”.
    Na, o likę dalykai – daugmaž normaliai, aiškinama maždaug kaip ir priklauso.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Ačiū už pastabas. Dėl to Friedmano tai tikrai nebūtų pikta, jei nematyčiau vos ne pataloginio melavimo požymių. Nereikia gi girtis ypatingu žinojimu (maždaug, puikiai perkandau, bet praaugau…), kai realiai neskaitei. Čia panašiai kaip Gylys nuolat kalba apie Friedmaną su Hayeku visada per kablelį (irgi žinovo tonu), netgi tada, kai jie vienas kitam prieštaravo. Bet apskritai pastaba teisinga. Dar kartą ačiū.

  • Post23 parašė:

    Isgirdau tik kad Simasius tikintis.. Sioks toks show stopper. Gal galetu tai deklaruoti ir kiti LS sviesuoliai?

    O Friedmano, tai ir nesake Butkevicius, kad knygas jo skaite. Siaip sake skaiciau – suprask yra susipazines. Uzsipult tikrai nederejo, nes nusirista i Uspaskicho lygi siek tiek.

  • Remigijus Šimašius parašė:

    Post23, Jūs kaip ir Kęstutis d esat teisūs dėl to užsipuolimo. Reikėjo susiturėti. Nepakenčiu kai meluojama, o dar ir pučiamasi su šiuo melu. Bet reikėjo nekibti ant to kabliuko. Bus man pamoka.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos