Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Kur dėti vaikus vasarą?

Share

, , , , , ,

Comments are currently closed.

6 Responses to “Kur dėti vaikus vasarą?”

  • atostogos parašė:

    Vaikams butinos atostogos, ir juo labiau ilgos. Juk niekada daugiau – tik vaikysteje- galima naturaliai dziaugtis supanciu pasauliu. Keista, kad yra tevu, kuriems nesinori buti kartu su vaiku ar vaikai. Turbut sie zmone paty nepatyre vaikystes dziaugsmu, tikros teviskos ar motiniskos laimes. Mano sunus auga be mociuciu ar tetu pagalbos – ju papraciausia jau nera tarp gyvuju. Nevedu jo i darzeli – nevedu, nes pati noriu auginti ir matyti auganti vaika. Daugelis pazystamu man priekaistauja – vaika nemokes elgtis mokykloje. as atsakau: mano sunui dabar ketveri su puse metu, as su juo jau aplankiau visas pasiekiama idomesnias Vilniaus vietas, mate ji visokiu zmoniu, bendravo su vezimelyje sedincia neigalia moterimi, supynese suposi su lietuviskai nekalbanciu berniuku, lakste su savo amziaus mergaitemis ir berniukais, sode su tetuku sodinu bulves, sveikinoi su vistomis, norejo pasiimti ant rankytes maza varlyte, girde katineli pienu, mate karve ir arkli.
    Ar dirbdama nuo ryto iki vakaro as galeciau perteikti savo vaikui tiek gyvenimisku akimirku?
    Siulyciau kiekvienam tevui ir mamai isiklausyti, ko nori, kuo domisi ju atzalos. Tada tikrai tures KA VEIKTI vasaros atostogu metu.

  • Programuotojas parašė:

    Aš nepritarčiau siūlymui trumpinti atostigas ar jas kažkaip išskirstyti į dalis.Jum kokykloje taip įtemptai mokomasi (ypač vyresnėse klasėse), tai tos rudens, žiemos ar pavasario atostogos vienos ar dviejų savaičių trukmės labai greitai prabėga, ir jau vėl į mokyklą. Antanui atkirsiu, tai, kad kas turi galvą, o ne kopūstą, ant pečių, žinių nepamirš, nebent primirš, bet tam kiekvienais metais būna pakartojimai. Tie kas turi kopūstą, žinių lygio nepakels nei atostogų trumpinimai tarp mokslo metų nei dar kitokios reformos. Nuo penktos ar šeštos klasės iš tų trijų vasaros mėnesių atostogų lieka du su pusę mėnesio. Dvi savaites birželio pradžioje jau nurašomos. Juk vasara – šilčiausias ir gražiausias metų sezonas, ir nemanau, kad vaikai norėtų šias gražias akimirkas praleisti mokykloje vien dėl to, kad kai kurie tėvai nepatenkinti.

  • Programuotojas parašė:

    Vaikystė prabėgs greitai ir teliks iš jos tik saldūs prisiminimai, kuriuos prisiminsime visus metus dirbdami nemėgstamą, o gal ir mėgstamą, darbą…

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos