Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Gedimino prospektas – ir ramybei, ir šventėms

Share

, , , , , , , ,

Comments are currently closed.

15 Responses to “Gedimino prospektas – ir ramybei, ir šventėms”

  • Lijana parašė:

    Puiki idėja.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Dėkui. Jei taip sakote, reiškia ši mintis ir kūnu taps 😉

    • Jurate parašė:

      Tiesiog puikios mintys , jei atvirai , tai is Jusu to nesitikejau ….

      • Remigijus Šimašius parašė:

        Ačiū. O kodėl jau iš manęs to nesitikėti? 🙂

  • Ele parašė:

    Toks Saliamoniškas sprendimas, sakyčiau.

  • Ala parašė:

    Ką reiškia parado dalyvių plakatas su teiginiu “Mes įsivaikinsim jūsų vaikus”? Homoseksualai padalino žmones? Anot jų yra tie, kurie gali gimdyti vaikus, ir yra jie, kurie tuos vaikus atims? Remigijau, ar sutinkate atiduoti įsivaikinti jiems savo vaiką?

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Klausimas turbūt retorinis?.. Ką reiškia nežinau, bet jis man nepatinka. Tie “jūs” ir “mes” skamba kokčiai. Bet tai turbūt nereiškia, kad Jūs, aš, jie negali susirinkti į vieną vietą? 😉

      • Nesvarbu parašė:

        Jūs, nevyniokit į vatą: “jūs” gėjų mylėtojas, ar – heiteris?

  • tomukas parašė:

    Puiki idėja. Mieste turi vykti renginiai. Ir ne tik pono Mero savireklaminiai, bet ir daug įdomesni, kitų suorganizuoti.

  • vilnietis parašė:

    Puiki ideja nesiparinti.
    Cia pasitareme su vyrukais ir nusprendeme rengti prospekte savo eitynes – musu spec. bataliono kuris buvo dislokuotas karaliauciuje. Jokios tarybines propagandos – 18-meciai buvome, dar nesamoningi, ejom kaip ne savom kojom…lukiskiu aiksteje galetume skaldyti plytas, Darka galetu rodyti fokusus su kortomis, Genka groti gitara – velgi ne tarybines-karines dainas, o kaip devuska prie berzelio laukia savojo kareivio ir vis nesulaukia arba apie amzina kareiviu draugyste ir aisku demobilizacija. Butu gal koks 50 dalyviu, bet jei dar prisidetu desantininkai ir stroijbatas(statybiniai daliniai) bei kiti, dalyviu skaicius zenkliai isaugtu.
    Kadangi lukiskiu aiksteje fontano nera, (kiek teko stebeti desantininku diena pas kaimynus, buve kareiviai sukaista ir pageidauja atsivesinti) paejetuneme iki seimo.
    Ir laikas sestadienis nuo 10 iki 13 tinka, po to dar liktu laiko prie alaus pasedeti. Ir is karto sakau, jokios komunistines propagandos ir jokiu sovietiniu uniformu – net ir tais laikais lietuvaiciai komunistu nemegdavo, bet va pasilaikstymas su kulkosvaidziu ant peciu , 1 cigarete 4eturiems, zirniu kose ir nuosirdi vaikinu draugyste…tai visai kas kita.
    Lauksime kol gerbiamas buves ministras grys i savo posta ir tuomet kreipsimes.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Vilnieti, gal su tokia programa Jūs visgi važiuokit į Kaliningradą švęsti… 😉

  • Nesvarbu parašė:

    Tai neva (“tipo” – nelietuviška) gėjai pavyzdžiui, kiekvienas šeštadienis, tarkime, nuo 10 iki 13.00 ką nors neįprasto galės veikti Gedimino prospekte? Pasigailėkit jūs basų mūsų pareigūnų… Problema, ne gauti leidimą susirinkti, o veikiau – kas to leidimo prašo…

    • tikras lietuvis parašė:

      O kodėl, manote, homoseksualistus kas nors turėtų saugoti? 🙂
      Va, tada ir pasimatytų tikroji valstybės tvarka ir tiems, kuriems lietuviška tvarka nepatinka, reikėtų eldoradų ieškoti kitur arba tapti žmonėmis, t.y. prisitaikyti prie bendros moralės.

  • offtopic parašė:

    Kaip visada rašau ne į temą, bet būtų įdomu, jei pakomentuotumėte dėl Konstitucinio teismo sprendimo apie proporcingumo principą. Dėkui.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos