Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Vertinu socdemų įsivertinimą

Share

, , , , ,

Comments are currently closed.

11 Responses to “Vertinu socdemų įsivertinimą”

  • Nesvarbu parašė:

    Remigijau,
    pradziai, tai ar nematote panasumu su LLRi vizualizacijomis ir jusu nuveiktu darbu ataskaita. Ta pati mokykla.
    Toliau, MMA nezinau, kaip ten su valytojomis, bet laikyti valytoja valstybineje istaigoje visu etatu, yra nusikaltimas. Joks privatininkas neleidzia sau tokios prabangos. O siaip ar teko girdeti nuos masinius bankrotus po MMA pakelimo apie kuriuos trimitavo visi liberaliai nusiteike ekonomistai.? Gal busiu kazka praleides?
    Toliau, energetikos kainos – faktas mazeja. Vadinasi galima, kai nori? O kai nenori, tai ir VIAPas trukdo.
    Na ir didinamas kapitalo apmokestinimas, kaip tai “pagal liberalus” nedidinkim kapitalo apmokestinimo, didinkim darbo apmokestinima., kad ir toliau gyvenantiems is kapitalo cia butu kone rojus zemeje. Nors visi aplinkui trimituoja, jog darbo amokestinimas per didelis o kapitalo per ryskiai mazas, bet liberalai ploksteles nekeicia.
    Ir sveikatos reforma, jau geriau statyciau viska ant Andriukaicio, negu ant Cepliko – tuo viskas ir pasakyta. Nezinau, ka turite galvoje pacientu pasirinkimo galimybe? Jeigu sunkus ligoniai valstybinems o lengvi privacioms, tai cia ne pacientu o privaciu UABu pasirinkimas. Bet galiausiai uz vienus ir kitus priversti sumoketi visi mokesciu moketojai, nes valstybines bankrutuoti negali.

    Zodziu, linkiu daug sveikos kritikos.

  • politika parašė:

    Į prezidentus, be abejo,…tik vat kaip patekti į prorusišką terorizmą Lietuvos teritorijoj /Z.Balčytis/ …?
    Nebent p.D.Arlauskas patars….:nenusimato….
    Baisu, bet….
    Pagarbiai ir su geriausiais ketinimais

  • dėl Prokuratūros įstatymo pakeitimo parašė:

    Sveiki,

    Tai visgi kodėl Seimui naudinga turėti teisę siūlyti atleisti prokurorą? Elektroniniu paštu susisiekti nepavyko, bet vis vien būtų įdomu sužinoti jūsų mintis tuo klausimu.

    Dėkui!

  • Socialus_antidepresantas parašė:

    Sutinku su nuomone kad sąrašas padarytas taip kad svarbu būtų padarytas, jokių realių darbų be minimalaus atlyginimo pakėlimo nematau. O punktas “Parengtas socialiai jautresnis 2014 metų biudžetas” tai kaip toi dainoi: what a f*x say?????

    Žinau kad “meilė akla” bet gerbiami Socialdemokratai prašau atsimerkti o ne ginti aklai savo partiją neisigilinus kokią žalą ji daro mums.

  • Mindaugas parašė:

    Idėja truputį ne į temą:
    Artėjant filmo „Hobitas: Smogo dykynė“ premjerai, tikėtina, kad kils daug nepasitenkinimo Seimo priimtu įstatymu dėl sprendimo teisės, ar gali vaikai su tėvų leidimu žiūrėti filmą, atėmimu iš tėvų. Tai akivaizdus Seimo darbo brokas ir už jį balsavę seimūnai turėtų atsakyti už savo veiksmus. Mano idėja tokia- jei įmanoma atspausdinti už šio įstatymo priėmimą balsavusių parlamentarų pavardes ir partijas bei padalinti tiems, kas bus neįleistas į filmą. Manyčiau, kino verslininkai, bent pradžioje, irgi tą idėją palaikytų ir gal net kasininkės tuos lapelius galėtų dalinti. Na o vaikai apie savo skriaudikus atsimins ilgai ir dar kitiems paplatins. Būtų gražus precedentas.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Yra prieinamas tas sąrašas, paieškojus http://www.lrs.lt puslapyje. Tačiau svarbiausiai yra broką taisyti. Antradienį pataisas kaip tik registruoju…

      • Mindaugas parašė:

        Šitas atvejis, sakyčiau, yra labai palanki proga pakoreguoti rinkimų rezultatus ir dabar (per tėvus, jų draugus , draugų tėvus, senelius ir tt), ir tolimoje perspektyvoje. Nes vaikystėje patirtos nuoskaudos stipriai įtakoja elgesį visą likusį gyvenimą.

      • Mindaugas parašė:

        O ir pačios komisijos, skiriančius filmų indeksus, kompetencija yra žemiau asfalto lygio. Puiki iliustracija yra filmui K-19, kuriame natūralistiškai parodytas mirtinas radiacijos poveikis žmogui (jau nekalbant apie tai, kad filmo problematika išviso nevaikiška), suteiktas N-7 indeksas. Jei jau mūsiškiai vertintojai yra tokie nevykėliai, gal vertėtų ateityje filmo reitingą (aišku rekomendacinį- jis reikalingas) imti kaip ES vidurkį, ar kaip nors panašiai.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos