Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Metų sraigtelis ir Metų smegenys 2013

Share

Comments are currently closed.

8 Responses to “Metų sraigtelis ir Metų smegenys 2013”

  • Nesvarbu parašė:

    VRM ir policija, o cia, kaip tas prasymas registruoti el. pastu turetu atrodyti? Prisegei foto su serijos nr ir nusiuntei?
    Darbo inspekcija – as taip galvoju, kad ne VDI sugalvojo tuos klausimynus, tai gal nelabai ja ir kaltinti butu galima?
    Teisejas A. Cininas – apskritai daugelis ji sieja su liberalais o metu rinkimai galima sakyti tik dar karta patvirtina itarimus.
    VRK pripazino elektroniniu budu surinktus parasus, dar jeigu ir elektroniniu budu surinktus balsus pripazintu, taciau Lietuvos mastu galima sakyti “Tai mazas zingsnelis zmogui, taciau didziulis suolis zmonijai. Nugaletoja, kaip ir turim.
    Ir V. Mazuronis, jeigu ir toliau siulysime liberalizuoti o ne grieztinti statybu prieziura, tai ir toliau turesime mirtis ne tik darbo vietoje statant pastatus, bet ir darbo vietoje eksplotuojant juos. Bet panasu, kad niekas nenori mokytis is svetimu klaidu.

    Atleiskit nebalsavau.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Jums gi nesvarbu, tai kam balsuoti, aišku 😉

      • Liutauras parašė:

        Ačiū už sugalvota idėja rinkti “Metų sraigtelis ir Metų smegenys 2013”.
        Metų sraigtelio titulą skiriau darbo inspekcijos klausimynui. Bijau , kad už jo stovi įvairios konsultacinės įmonės kurios ir padirbėjo sudarant klausimyną. Įmonė “SDG” rengia seminarus gasdindami verslininkus bei darbo saugos specialistus padidėsiančiais Sodros mokesčiais už įvairius pažeidimus. Matyt ir darbo inspekcijai galimai duota užduotis sumažinti Sodros biudžeto skylė.
        Metų smegenų titula skyriau V.Mazuroniui ( nors tai partijai neprijaučiu) už tai , kad pats būdamas architektu palengvino statybų bei detalaus planavimo procedūras, taip atimdamas duona iš buvusių kolegų architektų. Tai palengvini biurokratinę naštą verslui ir privatiems asmenims. Nepasidavė emocijoms po tragedijos Rygoje lyginant su VRM ministru Barakausku.
        Ačiu.
        Liutauras.

        • Remigijus Šimašius parašė:

          Ačiū. Mazuronio partijai ir aš nelabai prijaučiu 🙂 Beje, ir su juo pačiu yra sąskaitų – jo interpeliacijos tekstas man prieš trejus metus nebuvo įkvepiantis 🙂 Bet dėl ko jau verta pagirti – tai verta!

  • Nesvarbu parašė:

    Tai jau taip. Ir koks atsiprasant durnius galejo sugalvoti tuos klausimynus? Remigijau, jus kartais nezinote, kas juos praejusioje kadencijoje taip stume ir kam verslas turetu dabar dekoti? Beje, jeigu tada butu pavyke su interpeliacija gal siandien del to daug kam neskaudetu galvos… Kaip jus i tai ziurite is retrospektyvinio tasko?

  • Alina Velykienė parašė:

    Ačiū už įdomią iniciatyvą, smagu buvo sudalyvauti, norisi pasimokyti iš kitų savivaldybių klaidų. Juokinga ir Klaipėdoje situacija buvo, kai viešumoje buvo pasigirdę svarstymų, ar šalia meno mokyklos apipieštas akmuo (ipiešta akis) nėra grafiti. Gražių metų!

  • Juliusan parašė:

    Gera idėja. Sunku buvo išsirinkti favoritus tiek vienoje, tiek kitoje nominacijoje. Mano subjektyviu vertinimu, nors teigiamų pavyzdžių mažiau, jie yra žymiai svaresni, nei kiek smulkmeniški ir ne tokie reikšmingi atvejai, pateikti sraigtelio apdovanojimams. Norėjau nubalsuoti tiek už teisėją Cininą, tiek už E-parašą, bet nugalėjo teisėjas, kuris jau ne vienu klausimu pasisako aiškiai, teisingai ir motyvuotai. Šaunu, kad yra tokių žmonių. Na o dėl neigiamų dalykų… sunku buvo rasti tą, už kurį tikrai būtų prasminga nubalsuoti – tokį, kuris turėtų didelę įtaką nemažai grupei žmonių.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos