Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

“Metų smegenys 2013”ir “Metų sraigtelis 2013” nugalėtojai

Share

, , , , , , ,

Comments are currently closed.

6 Responses to ““Metų smegenys 2013”ir “Metų sraigtelis 2013” nugalėtojai”

  • Simas parašė:

    Dėl elektroniniųi parašų, tai visiškai sutinku ir netgi sakyčiau kad iš viso būtų galima rinkti ir užskaityti parašus TIK elektroniniu būdu. Atkristų visi tie parašų tikrinimai, ginčai dėl adreso įrašymo ir pan. Be to, gautųsi kaip ir savotiškas išsilavinimo ir susivokimo šiuolikniame gyvenime cenzas. Man sunku įsivaizduoti šiuolaikinį žmogų, kuris neturi nei el. bankininkystės, nei elektroninio parašo (ID kortelės su lustu ar mobilaus el. parašo).

  • Nesvarbu parašė:

    Visu pirma: laisve ir atsakomybe skliausteliuose nesuderinami dalykai. Remigijau teks pasirinkti viena is siu, ar absoliuti laisve ar atsakomybe.
    Na ir kaip teisingai uzsiminta komisija labai jau subjektyvi, net pavadinciau i vienus vartus komisija.
    Kaip ir nuspejau jau anksciau, nugaletojai labai nesikeicia.
    O del referendumo, jeigu Gentvilas svelnina savo pozicija, tai kodel negali Simasius? Tauta padedama parasus aiskiai pasake savo valia.
    Ok, su Cininu cia labai neaiskus reikalas, gal visgi reikejo neitraukti jo, kazkaip numuilinti i pabaiga. O tai dabar kalbes, kad liberalai savus stumia.
    Ir paskutinis pastebejimas, dovanos kartais ne is kanceliariniu lesu bus? Neatsispindes paskui islaidu eiluteje..

    • skirmantas tumelis parašė:

      Jūs, Nesvarbu, esate nereali(-us)!

      Pasakykite, labai įdomu, ar jūs laisvas ar atsakingas skliausteliuose?

      • Nesvarbu parašė:

        Skirmantai sakau. Laisve subjektyvi savoka ir sunkiai pamatuojama. O atsakomybe apibrezta istatymais ir pamatuota BK. Tad as daugiau linkstu link skliausteliu…

  • puškinas parašė:

    Jeigu apie 300 000 yra vadintina “tauta”, tai kas Vilnius, LDK? Jeigu būtumėt galėję surinkti daugiau, nei 300k parašų, juk būtumėt ir rinkę. Tai gal ne tokia ir maža dalis “tautos” nenori jūsų referendumo?

    • Nesvarbu parašė:

      Seimo narys isrenkamas ir su zymiai mazesniu kiekiu parasu. Ar tai reiskia, kad likusi tauta nenori to seimo nario? O juk sis atstovauja visa tauta. Panasius isvedziojimus ir perskaiciavimus jau teko girdeti ir po referendumo del atomines. Neoriginalu.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos