Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Biurokratijos įrenginiai rangosi ir sakosi taisysis

Share

, , , ,

Comments are currently closed.

10 Responses to “Biurokratijos įrenginiai rangosi ir sakosi taisysis”

  • Shilas parašė:

    Bėda ne klausimynas, o neproporcingi darbų saugos reikalavimai.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Ir tai bėda, ir tai. Klausimynas savaime nebūtų bėda, jei nebūtų (na, kaip sakiau…). O dabar tai tuščias laiko gaišinimo mechanizmas.

  • Ramunė parašė:

    ačiū, prieš Kalėdas prasėdėjau kelias naktis iki 4 h ryto, bet visko užpildyti nesugebėjau, kolegės sakė, kad pildau per stropiai :), o po Kalėdų, aplankė palengvėjimas – terminą atidėjo. O jeigu dar klausimynas sutrumpės ir užpildžiusių nebaus – tai iš viso fantastika.

    • Nesvarbu parašė:

      Baus ir dar kaip baus. Išrengs nuogai ir viduryje gatvės išplaks.
      Jeigu tik žinotumėt kas jį ir sugalvojo…

  • Nesvarbu parašė:

    pirma tema: O gal darom taip atšaukim klausimyną ir palikim viską po senovei? Beje, koks durnius apskritai jį sugalvojo.. Pirštais nerodysiu. Anksčiau, turiu omeny, kaip buvo dar prieš liberalus su konservatoriais. Anksčiau, kai dar verslas sakydavo: valdžia gal ir nepadeda, bet bent jau netrukdo..
    antra tema: Jeigu padarysite, kad mokymai apskritai taps nebeprivalomi pasiruošęs atleisti tamstai už pirmą temą. Išduočiau vieną paslaptį, bet baiminuosi, jog vyriausias inspektorius jus skaito, tai gal tiek to…
    P.S. dėl kad jie taps neprivalomi tiems vadovams, kurie turi aukštąjį išsilavinimą. Darot nepatrauklų sturtupų kūrimąsi jau studijų metu pirmuose kursuose. Negerai.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Man atrodo, Jūs neskiriate klausimynų, kuriuos liepėme institucijoms naudoti vietoje daugybės teisės aktų, kai jie eina tikrinti (ir tai su kaupu pasiteisino), nuo šio klausimyno, kurį reikia užpildyti visiems. Nieko, atleistina. Suprantu, kad painu 🙂 Vienur ratai, kirut batai – ai, guminiai padai 🙂

      • Nesvarbu parašė:

        Ar aš skiriu ar neskiriu – sutikite, ne taip svarbu (nesvarbu). Kas svarbu žmonėms – tai ” liepėme institucijoms naudoti “. O kad bulių pavadinsite karve, dėl to jis daugiau pieno duoti nepradės.

  • gimilt parašė:

    labai idomus antras klausimas. “Buvome patikinti, kad situacija bus pakeista, kad bus rengiami projektai.”. Gal pasake ir terminus? Arba gal rizikuotumet speti, kiek laiko tai uztruks?
    Dabar paciam gresia sitie mokymai ir visai nevilioja perspektyva nedirbti 3 dienas, kad galeciau suvaikscioti i (IMHO) nereikalingus mokymus

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Iki balandžio vidurio daviau sau ir jiems palaukti dėl aiškumo kaip jau tiksliai bus viskas. Tada bus matyt. Optimistinis variantas dėl pakeitimo – pusantro mėnesio. Pesimistinis – pusantrų metų.

  • gimilt parašė:

    as vel su savo klausimu:) gal yra kokiu naujienu?

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos