Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Ukraina: laisvei laimėjus reikia dar laisvės

Share

, , , , ,

Comments are currently closed.

One Response to “Ukraina: laisvei laimėjus reikia dar laisvės”

  • Nesvarbu parašė:

    Kelios padrikos mintys ir nuo mano kuklaus asmens:

    Ši valdžia ( kad ir kokia ji buvo) dar ir kaip buvo teisėta. Tikiuosi, tai galioja netik lietuviams, kurie vis šnekėjo apie neteisėtai išrinktą valdžią, kuri neva gali tą ar aną, bet ir ES, kuri vedė intensyvias derybas su „šia neteisėta valdžia“ Stebiuosi, kaip žmonės pamatę prabangą oligarchų šeimoje pradeda stebėtis. (kas tai bebūtų Julijos Timošenkos ar Janukovičiaus šeima) O kad vienas oligarchas pasėdėjo, dabar kitas tikėtina pasėdės aš tam didelės reikšmės neteikčiau.
    Kas čia įvyko, viso labo sostų karai. Oligarchai kažko nepasidalino (ko nepasidalino niekam ne paslaptis) ir sukėlė revoliuciją. Priminkit Timošenko tai jau bus antra. Mano rekomendacija įsirašyti ir išsiversti dujų princesės kalbą ir pasitelkti, kaip mokomąją medžiagą ateities politikų kartoms, kaip paveikti minią.
    Kas dar?
    Lietuva per maža, kad būtų reikšmingu draugu Ukrainai. (galite savęs neapgaudinėti) ES kaip parodė trys pastarųjų mėn, įvykiai irgi ypatingai į draugus nesiprašo. Kas lieka iš artimiausių?…

    O Ukraina dar dvelkia tais (kaip kam) nostalgiškais Tarybiniais laikais ir to meto (dar Euro remonto nepaliesta) architektūra. Tikras postsovietinis kraštas. Tad jeigu yra poreikis pakeliauti laiku – mielai prasom.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos