Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Kodėl aš stoju į Šaulių sąjungą

Share

, , , , ,

Comments are currently closed.

20 Responses to “Kodėl aš stoju į Šaulių sąjungą”

  • Julius parašė:

    Sveikinu, tikiuosi tai nėra populistinis triukas ir Jūs aktyviai įsitrauksite į šaulių veiklą! Sėkmės tarnyboje ir pritraukiant daugiau žmonių į šaulių sąjungą!

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Tikrai taip. O veiksmas yra viešas siekiant paskatinti ir kitus įsilieti.

  • autoriui parašė:

    nepamirškite beretės užsidėti – bus madinga iki rinkimų….

  • autoriui parašė:

    sorry,pamiršau paminėti,kad beretė megzta turi būti,kitaip netinka…

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Laukiu megztos beretės. Kaip suprantu, turite patirtį jose.

  • Saulys parašė:

    Sveikintina iniciatyva, taciau idomu kaip dabar yra pasikeitus pati Sauliu sajunga, nes savu laiku, kai pats buvau saulys po kiek laiko bent jaunimo sauliu sajungoje buvo sastingis, zmoniu ne itin daug, aktyvumas tik is keletos asmenu, patys organizuodavomes atskirai nuo sauliu sajungos tam tikrus isejimus i miskus ir siaip mokymus papildomai, nes tuo metu nelabai ka pati sajunga ir sugebedavo suteikt (prabuvau kelis metus ten, pradzia buvo idomu, veliau kaip ir minejau, pradejo stigt veiklos, o galiausiai dabar net nezinau, ar is vis skaitausi dar kaip saulys, ar ne, nors pazymejima ir turiu, bet tai jaunojo saulio, o jau pats kaip pilnametis esu 5 metus) Vienaip ar kitaip, labai tikiuosi, kad jusu prisijungimas kaip ir saket pagerins sia sajunga, ines naujoviu, o tuo paciu ir nauju zmoniu daug prisijungs, nes reklama labai gera padaret, aciu!:)

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Ačiū. Situacija nėra puiki. reikia imtis reikalo.

  • Tomas parašė:

    Puiki iniciatyva, taip ir toliau, seku naujienas.

    KET testai: http://www.kettestai.lt

  • Nesvarbu parašė:

    O aš šiandien inkilą sukaliau, kad paukštukai turėtų, kur sugrįžti. Ai, apie šaulius. Ištiesų reikėjo vakar, kai namas dega stoti į gaisrininkus kiek pavėluota. Apie šaulius žinau nekažką, tik tiek, kad jie tokie pat populiarūs kaip ir liberalai. Net nežinau ar uniformas duoda, ar kaip Putinas sako reikia pirkti parduotuvėje. Bet kokiu atveju Lietuva dabar gali miegoti ramiai, Šimašius “v obidu ne dast”

  • Simas parašė:

    Sveikinu prisijungus į mūsų gausią šeimą. Tik būkit žmonės ir nekiškit politikos į šią organizaciją, nesugadinkit visko kas sukurta ir puoselėta ilgus metus. Ir labai tikiuosi, jog tai ne šiaip kokia politinė gerumo akcija ar reklamavimasis, o noras puoselėti tradicijas, šviestis ir šviesti kitus. Geros tarnybos.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Ačiū. Savo partijos politikos tikrai nesiruošiame tokiais būdais prastūminėti. Būtų ir neatsakinga, ir kvaila.

      • Dalius parašė:

        Gis meluoji. Plakatas skyrelio pradžioje aiškiai sako kad su liberalais reikia į šaulius stoti. Taip ir isivaizduoju Masiulį, Gentilą ar Šimašių su automatu po miškus bėgiojantį. Pigi politinė reklama Ukrainos tragedijos fone.

        P.S. šiaip smalsu.. ar autorius turi bazinį karinį parengimą?

  • Edmundas parašė:

    Jei esate patriotas, tai ir reikėjo stoti jau vakar ir be fanfarų. Būdamas šaulys, jaučiu, kad Jūs šį šou panaudosite rinkimams ir taip diskredituosite Lietuvos šaulių sąjungą. Kol kas mano nuomonė tokia. Jei po rinkimų praėjus mėnesiui vis dar užsiimsite aktyvia veikla sąjungoje, pažadu nuomonę pakeisti.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Suprantu skepsį. Tikiuosi, kad tikrai prisiminsite, ką sakėte po rinkimų (tik kurių?… 🙂 ) Beje, būdamas viešu asmeniu džiaugiuosi, kad padedu paskatinti dar vieną – kitą žmogų (daugiau, jei iš tikrųjų), irgi prisijungti.

  • re parašė:

    Cia politinis piaras, o ne sauliskumas.

    • Remigijus Šimašius parašė:

      Jūsų teisė taip manyti. Jeigu ką, bet koks politiko veiksmas yra arba “nesąmonė”, arba “piaras”. Džiausigiuosi, akd priskyrėte antrąjam variantui 🙂 Ir jei šis piaras paskatins daugiau ką pasekti kartu, tai džiaugiuosi. Beje, žinau, akd jau paskatino. Ačiū

  • Nesvarbu parašė:

    Negali nesutikti su Šimašium, jeigu šis daug investicijų nepareikalavęs viešųjų ryšių triukas paskatins daugiau, ką įsitraukti į šalies gynybą, tie kas į šią gynybą neįsitrauks (civiliai ir šiaip pacifistai) agresijos atveju turės daugiau laiko evakuotis iš šalies. Deja, šiai dienai pilnai kliautis mūsų rezervistais, kurie daugumoje sėdi anglijose ir turi nuoskaudų Lietuvai, jos politikams – irgi negalima. Be to Ukrainos pavyzdys rodo, kad galima blokuoti visą laivyną ar izoliuoti kariškius daliniuose.. Todėl, aš tik už – už šį piarą.

  • Nesvarbu parašė:

    Negali nesutikti su Šimašium, jeigu šis daug investicijų nepareikalavęs viešųjų ryšių triukas paskatins daugiau, ką įsitraukti į šalies gynybą, tie kas į šią gynybą neįsitrauks (civiliai ir šiaip pacifistai) agresijos atveju turės daugiau laiko evakuotis iš šalies. Deja, šiai dienai pilnai kliautis mūsų rezervistais, kurie daugumoje sėdi anglijose ir turi nuoskaudų Lietuvai, jos politikams – irgi negalima. Be to Ukrainos pavyzdys rodo, kad galima blokuoti visą laivyną ar izoliuoti kariškius daliniuose.. Todėl, šis piaras

  • Galiu paliudyt parašė:

    Galiu paliudyt- sis politikas spalio men. Pratybose sliauziojo po miska su automatu, tiesa, pratyboms tik airsoftiniu, bet veiksmas sajungoje pagreiti igauna.Tikiuosi dabartinis politiku demesys salies gynybos stiprinimo reikalais isliks stabilus. O del politikos- tevas Stanislovas yra pasakes- jei as negaliu praeiti pro numesta siuksle, rupinuosi kaip ja paimt, isnest- tai jau galima vadinti mano politika, as tada ir politikas. Visuomeneje gerai atpazistami politikai, kuriu veiksmai nenutolsta nuo deklaraciju.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos