Remigijus Šimašius

neBlogas laisviems ir atsakingiems žmonėms

Vilniau, eikime prie upės

Share

, ,

Comments are currently closed.

8 Responses to “Vilniau, eikime prie upės”

  • Smile parašė:

    Palaikau, palaikau, palaikau… tur būt net ir balsuosiu 🙂

  • praeivė parašė:

    kažkada pavasarį bevaikščiodama pakrante buvau sugalvojus kad tose panerio betoninių krantų skylese kur dabar auga žolė (na arba puikusis “aš tave myliu”) kurioje nors švaresnėje atkarpoje galėtų būti įveisti a la mini daržai su prieskoninėm žolelėm ar net vaiskrūmiais (žinoma žiūrint koks ten grunto gylis). paorganizuoti žemę mylintys miestiečiai susirinks, pabendraus, patys užsės, ravėti ten nereik. reiktų tik paruošti vietą ir pažadėti laistyti, bet laistomi juk ir gėlynai…. būtų labai idomi žalia ir prasminga zona. miesto bendruomenės daržai dabar madingi.

  • Tadas parašė:

    Prieš dvi savaites plaukiau valtimi nuo Valakampių paplūdimio iki vingio parko regbio stadiono. Plaukimą valtimi pramogą jau su draugais senai galvojome ir supratome, kad Nerimi pramogų galėtų būti ir daugiau. Niekada nebuvau plaukęs valtimi Nerimi, bet plaukdamas pamačiau kokia yra graži Neries krantinė, kad ir įlanka apie kuria nebuvau girdėjęs. Visas grožis prasidėjo nuo Žirmūnų tilto iki Geležinio vilko tilto. Tai šioje atkarpoje atsispindėjo Neries ir Vilniaus grožis.

  • Nesvarbu parašė:

    Nesupratau, taip labai į Merus norisi? Iš akių ne, persiprašau iš kalbų matau kad norisi. Bet ten vienos skolos, trintis ir nuolatinės kovos užprogramuotos. Pažadėkit tik vieną, kai jau pateksite į merus išsiaiškinkite kas iš savivaldybės palei Nerį ir Vilnelę šieną ravi? Aciu.

  • Auris parašė:

    Na tik jau greitaeigiu katerių lenktynių Nerija tikrai nereikia, kaip ir jokių benzininių variklių vidaus vandenyse,o ypač tokios galios.. Visa kita geri pastebėjimai.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos